Over Ella

Mijn naam is Ella Breij. Ik ben Professional Organizer en ik woon met mijn man en onze drie honden in Oudewater. Sinds januari 2016 werk ik in mijn bedrijf metElla. Ik ondersteun mensen in het maken van keuzes die hen belemmeren, omtrent planning, spullen en ruimte. Samen metElla betekent op gelijk niveau, zonder perfectie, zorgvuldig en met wederzijds respect.

Dingen van waarde tot hun recht laten komen

Als je dat wat ballast geeft niet aanpakt, blijft het je in de weg zitten. Ruimte en spullen die je de juiste waarde geeft doen meer recht aan wie jij bent.

Je thuis voelen is een basisbehoefte

De basisbehoefte van mensen om zich thuis te voelen staat  centraal in mijn bedrijf. Thuis staat voor je veilig voelen in je huis of op je werkplek. Niet voor zo opgeruimd mogelijk.

Aansluiten op behoefte van jou als klant

Wat belangrijk en prettig is, wordt door ieder mens anders ervaren. Met mijn werkwijze sluit ik aan bij de individuele klant. Samen zoeken hoe een verandering van de ongewenste situatie tot stand gebracht kan worden. In alle gevallen werk ik met aandacht voor de specifieke wensen en mogelijkheden van mijn klant.

Balans vinden na verhuizing, crisis en rouw

Uit eigen ervaring weet ik hoe ontregelt je kunt raken door verhuizing, crisis, druk en rouw. Dan is het belangrijk om opnieuw balans te vinden.

Tevreden klant, vanuit een prettig thuis, zonder perfectie

Mijn missie is dat jij je weer thuis kan voelen in jouw omgeving. Dat dierbare spullen ruimte gekregen hebben op een juiste plek. Waar een werkbare ruimte is ingericht naar wens. Waardoor jij thuis bent in je eigen huis of op je werkplek. Tevreden en zonder perfectie.

Ella Breij