De verhuizing organiseren

  • Ga je verhuizen?
  • Denk je na over wat meegaat naar het nieuwe huis?
  • Vooraf beslissen wat opgeruimd moet worden?
  • Wil je dat iemand nog plezier heeft met huisraad dat je niet meeneemt?
  • Bepaalde schenkingen van spullen willen doen nu je anders gaat wonen?
  • Heb je verhuisstress?

Voorkom een overvolle nieuwe woning

Voorafgaand aan de verhuizing beslissingen nemen over wat meegaat en wat elders een plek kan krijgen, voorkomt een overvolle nieuwe woning. Samen met mij maak je keuzes helder in wat blijft en wat gaat. Zo verhuist alleen dat wat je echt wilt behouden mee naar de nieuwe woning.

Nieuwe huis weer tot een thuis maken

Vaak worden nieuwe meubels gekocht voor een verhuizing. Des te belangrijker is het dan om het nieuwe huis weer tot een thuis te maken met dat wat je als waardevol ervaart en waar goede herinneringen aan zitten.

‘Dat het meest dierbare meeverhuist en niet vanuit praktisch oogpunt.
Gewoonweg omdat het bij jou hoort en jij je daar gelukkig bij voelt.’

~ Ella Breij ~

Doel bepalen voor overgebleven huisraad

Als duidelijk is wat meegaat, kunnen spullen vooraf worden verkocht of weggegeven. Er kan afgesproken worden dat overgebleven huisraad na de verhuizing opgehaald wordt door een organisatie waar je een goed gevoel bij hebt.

Ondersteuning bij verhuizen

Tijdens het intakegesprek krijgen we helder waar we naartoe gaan werken. Bij een verhuizing is het tijdspad vaak duidelijk, dus maken we een overzichtelijke planning, waarin we duidelijkheid scheppen over wat de mogelijkheden zijn op de nieuwe plek.

Het echte thuisgevoel

Na de verhuizing evalueren we samen hoe je het nieuwe huis ervaart en realiseren we nog praktische aanpassingen. Het resultaat is dat je in je nieuwe huis weer het echte thuisgevoel kan ervaren.