Ondersteuning op je werkplek

  • Ben jij receptionist, docent, secretaris, secretaresse, managementassistent, een spil in het bedrijf en heb je geen overzicht over je werkzaamheden?
  • Puilt je werkplek uit met documenten?
  • Raak je uit balans door de organisatie van je werkzaamheden?
  • Is de structuur van je werk uit balans en wil je daar ondersteuning in?
  • Vraagt je manager documenten en moet je ze eerst zoeken voordat je ze vindt?
  • Vind je je baan heel leuk, maar word je gek van al die papieren op je bureau of in je kast?

Het grootste knelpunt tackelen we het eerst

Bij de intake bepalen we wat de hoogste prioriteit heeft om geordend te krijgen. Praktisch en doelgericht kijken we naar de inhoud en invulling van je werkzaamheden en gaan we aan het werk.
Voor het ordenen van post, afspraken en planning heb ik een methode. Als deze niet voor jou werkt, dan zoeken we een persoonlijk systematiek dat wel werkt. Op maat gemaakt, zodat je weet dat het bij jouw manier van werken past.

‘Even tijd en aandacht krijgen om met vernieuwde energie de leukste baan van de wereld inhoud te geven.’

~ Ella Breij ~

Van ongeorganiseerd naar georganiseerd

Er ontstaat ruimte die vooraf niet te overzien is. Het levert je meer op dan een opgeruimde werkplek. Organiseer je het goed, dan weet je waar je alles kunt vinden en waar en wanneer je het op moet bergen.

Uitbesteden of niet

Bij de intake (met je werkgever erbij) krijgen we helder wat er moet gebeuren en welke planning gevolgd moet worden. Daarna werk ik exclusief met jou zonder je leidinggevende. Jij bent mijn klant en ik kan je helpen keuzes te maken en structuur aan te brengen.
Als er overzicht is, dan krijg je inzicht in wat nodig is. Het kan zijn dat er te veel van je gevraagd wordt, of dat je het prima aankan zodra je je werk in orde hebt. Ik help en ik leer je ordening aan te brengen.