MetElla Perspagina

Wat belangrijk en prettig is, wordt door ieder mens anders ervaren. Met mijn werkwijze als Professional Organizer (op zijn Hollands: opruimcoach) sluit ik aan bij de individuele klant. Samen onderzoeken we hoe een verandering van de ongewenste situatie tot stand gebracht kan worden.

In alle gevallen werk ik met aandacht voor de specifieke wensen en mogelijkheden van mijn klant. Voor mij is het thuisgevoel een basisbehoefte die ik overal wil kunnen beleven. Dat wil ik ook degenen meegeven die de situatie met spullen thuis niet meer overziet.

MetElla heb ik opgericht met het doel om mensen zich comfortabel te laten voelen in tijd, ruimte en spullen in huis en/of op het werk. Ik werk samen met schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, administratiekantoren, verhuisbedrijven, gemeenten en bedrijven voor interieurontwerp.

Ik richt me op particuliere, ZZP’ers en bedrijven of organisaties vanaf 10 fte.

Ben je een journalist en heb je vragen over het werk van Professional Organizer?

Neem contact met mij op. Stuur een e-mail naar ella@metella.nl of bel 06 36 20 16 82.

‘Vanuit thuis kun je de hele wereld aan’

~ Ella Breij ~

Ik ben aangesloten bij BNI de Gouwe, coöperatie ZorgRondom en het platform Jouw Laatste Levensfase.

De laatste persberichten

Lezing Marieke Henzelmans in samenwerking met het platform Jouw Laatste Levensfase, Hospice Oudewater, Andante uitvaartverzorging en de Wensambulance: ‘Laatje niet kisten door de commercie’

Het aanbieden van de boeken aan de bibliotheek: IJsselbode

Sluit Menu