MetElla Perspagina

Wat belangrijk en prettig is, wordt door ieder mens anders ervaren. Met mijn werkwijze als Professional Organizer (op zijn Hollands: opruimcoach) sluit ik aan bij de individuele klant. Samen onderzoeken we hoe een verandering van de ongewenste situatie tot stand gebracht kan worden.

In alle gevallen werk ik met aandacht voor de specifieke wensen en mogelijkheden van mijn klant. Voor mij is het thuisgevoel een basisbehoefte die ik overal wil kunnen beleven. Dat wil ik ook degenen meegeven die de situatie met spullen thuis niet meer overziet.

MetElla heb ik opgericht met het doel om mensen zich comfortabel te laten voelen in tijd, ruimte en spullen in huis en/of op het werk. Ik werk samen met schoonmaakbedrijven, zorginstellingen, administratiekantoren, verhuisbedrijven, gemeenten en bedrijven voor interieurontwerp.

Ik richt me op particulieren, ZZP’ers, bedrijven of organisaties vanaf 10 fte.

Ben je een journalist en heb je vragen over het werk van een Professional Organizer?

Neem dan contact met mij op. Stuur een e-mail naar ella@metella.nl of bel 06 – 36 20 16 82.

Ben je journalist en heb je een foto van mij nodig ter begeleiding van een artikel? Klik dan op de volgende link https://www.dropbox.com/

‘Vanuit thuis kun je de hele wereld aan’

~ Ella Breij ~

Ik ben aangesloten bij BNI de Gouwe en coöperatie ZorgRondom.

De laatste persberichten

Op zaterdag 21 maart schreef Serena Hofman een mooi artikel in AD GroeneHart Woerden met de titel: Huis vol troep met als ondertitel verhult een wereld vol leed. Ik mocht daar ook mijn expertise rondom verzamelen en hoarding met haar delen. Ik vind het een mooi artikel geworden! De link naar het artikel

Sluit Menu