Blog 'Nu alles anders is'

Nu alles anders is

Nu alles anders is en nog wel even zo blijft!

Hoe is de stand van zaken in jouw leven? Nog aan het werk op je werkplek? Is thuiswerken de nieuwe norm? Geen werk?  Je levensomstandigheden stabiel of aan veranderingen onderhevig?

Het is een tijd van vooral veel vragen en geen heldere antwoorden.

Veel is er nu onzeker. En waar de één meer werkuren maakt als voorheen ( er is toch niets te beleven) is er voor de ander geen of onregelmatig werk. 

In deze blog wil ik ingaan op voorlopig nog thuiswerken

Werk je al thuis vanaf maart en blijft de situatie voorlopig nog zo? Heb je dan al een goede werkplek kunnen organiseren waar ook je eventuele andere gezinsleden zich prettig bij voelen? Of heb je ruimte ingenomen waar onvrede over is?

Wat kan ik als Professional Organizer voor jou betekenen?

Ik kan een helder plan voor jou / jullie maken om een goede thuiswerkplek in te richten. Afgestemd op de gezinssituatie en wensen.
Komen hier kosten uit voort die niet gedragen kunnen worden uit het gezinsbudget, kunnen we een helder plan opstellen waar je met je werkgever mee in overleg kan.
En praktisch ondersteunen door de situatie aan te pakken is het liefste wat ik doe! Daar heb ik al mooie voorbeelden van die ik uit privacy overwegingen nooit deel in het openbaar en herleidbaar.

Wat kan het jou / jullie opleveren?

Een fijne plek voor alle huisbewoners is voor mij een uitgangsprincipe. Dat geeft rust! Het levert betere werkprestaties op. Waardoor thuis werken in deze corona tijd geen noodzakelijk kwaad is maar een (tijdelijke) oplossing. Online meetings op een plek waar je geconcentreerd bezig kan zijn, in een huis waar anderen ook kunnen leven.

 

 

DEEL DIT BERICHT

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on print
Share on email

Andere blogs