Blog 'Offline gaan'

Offline gaan

Hoe het begon

Het begon met een appje naar onze vrienden in Canada. Stel dat we met een aantal vrienden bij jullie bij elkaar kunnen komen. Dat groeide voor ons uit naar een reis van 7 weken, inclusief een vriendenweekend met 22 vrienden en de week er op een bruiloft. Wat voelden wij ons blij en gelukkig dat we dit met elkaar gingen ondernemen.

Onze dochter en schoonzoon vertelden in de de aanloop van dit proces dat er in mei een tweede kindje bij hen verwacht wordt. En ook deze keer een verrassing wat het wordt. Alles valt op zijn plek. Want we kunnen de eerste weken zeker nog heel veel genieten van dit kleine wonder.

Dit jaar worden vele vrienden 60 jaar en Kees en ik ook. We hebben zin om dat te vieren!  We plannen en regelen en genieten van de voorpret. Na het eerste uitstel, verwacht ik ook in september geen groepsactiviteit. Dat is nu nog niet definitief, dussss….

En nu in april 2020 is nog steeds alles anders……

Natuurlijk wordt de baby  nog steeds verwacht in mei, echter we genieten alleen op afstand mee. En straks een raamvisite.
De reis gaat niet door, al hebben we dat nog niet definitief. De planningen worden al verzet naar 2021 en ook daar reageren alle vrienden positief op, gelukkig.

“Gezondheid gaat voor persoonlijke vrijheid”

– Mark Rutte –

21-04-2020

Binnen mijn BNI netwerk had ik al gesprekken en mijn besluit genomen om vijf maanden er uit te gaan van 1 mei tot 1 oktober. En dat besluit heb ik niet gewijzigd. 

De reden is dat ik in deze tijd van sociale afstand weer even gebruik wil maken van mijn gevoel van vrijheid die ik in de periode 1986-1987 in Friesland heb ervaren.

Verliefd op mijn man, vrij leven, geen druk, kindje op komst, twee honden en helemaal op mijzelf vertrouwen.

Doe eens gek

En toen dacht ik, kom op El, doe eens gek. En heb ik er 5 maanden zonder sociale media als twitter, LinkedIn, Instagram en Facebook aan vas gekoppeld, want dat was er in die tijd helemaal niet.

En dat ga ik dus doen! 

Genieten van ons gezin, familie en vrienden, van wat ik heb thuis en daar meer van mijn liefhebberijen oppakken. Wel blijf ik werken bij mijn klanten waar mogelijk.

En ik wil op mijn eigen kanalen tips en nieuwtjes delen:

  1. Je kunt inschrijven voor mijn nieuwsbrief, waar ik je niet mee ga spammen.
  2. Sinds april schrijf ik maandelijks een blog op ‘Relaxed opvoeden’ die je hier kunt volgen of vanaf mijn website.
  3. Nu ik niet meer drop op FB en zo hoop ik hier meer berichten te schrijven.

En natuurlijk kunnen we elkaar gewoon tegenkomen, bellen, appen, sms’en en mailen.

DEEL DIT BERICHT

Andere blogs